Horká čokoláda Callebaut je pravá belgická čokoláda s ideálnou viskozitou,má lahodnú a krémovú chuť. Je vhodná na výrobu praliniek, krémov do makróniek, jedlých ozdôb, dekorácií, poťahovanie tort a dezertov, zdobenie košíčkov , muffins alebo pri výrobe cake pops. Je ideálna aj na prípravu čokolády na pitie. Priemerné výživové hodnoty na 100 g Energetická hodnota 2303 kJ Energetická hodnota 550 kcal Tuky 36,6 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 21,9 g Sacharidy 45,5 g - z toho cukry 42,8 g Bielkoviny 5,1 g Soľ 0,0 g Zloženie kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, emulgátor (E322) (sójový), prírodná vanilková aróma. Alergény Môže obsahovať stopy: mlieka.
Netto váha |
2500 g |
Farba (príchuť) |
Horká čokoláda |
Pečenie |
Ingrediencie |