Mliečna čokoláda Callebaut je pravá belgická čokoláda s ideálnou viskozitou,má lahodnú a krémovú chuť. Je vhodná na výrobu praliniek, krémov do makróniek , jedlých ozdôb, dekorácií, poťahovanie tort a dezertov, zdobenie košíčkov ,muffins alebo pri výrobe cake pops. Je ideálna aj na prípravu čokolády na pitie. Priemerné výživové hodnoty na 100 g Energetická hodnota 2357 kJ Energetická hodnota 563 kcal Tuky 36,0 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 22,0 g Sacharidy 51,0g - z toho cukry 50,0g Bielkoviny 7,0 g Soľ 0,2 g Zloženie cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitín, prírodná vanilková aróma. Kóšer. Alergény Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy - stopové množstvo. Sójové zrná a výrobky z nich.
Netto váha |
1000 g |
Príchuť (aróma) |
Čokoláda |
Pečenie |
Ingrediencie |