Biela čokoláda Callebaut je pravá belgická čokoláda s ideálnou viskozitou,má lahodnú a krémovú chuť. Je vhodná na výrobu praliniek, krémov do makróniek, jedlých ozdôb, dekorácií, poťahovanie tort a dezertov, zdobenie košíčkov,muffins alebo pri výrobe cake pops. Je ideálna aj na prípravu čokolády na pitie. Priemerné výživové hodnoty na 100 g Energetická hodnota 2397 kJ Energetická hodnota 569 kcal Tuky 35,8 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 21,6 g Sacharidy 55,3 g - z toho cukry 54,9 g Bielkoviny 6,0 g Soľ 0,0 g Zloženie cukor, kakaové maslo, mliečny prášok, kakaová hmota, prírodná vanilková príchuť, emulgátor (E322) (sója). Košer Alergény Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy - stopové množstvo. Sójové zrná a výrobky z nich.
Farba |
Biela |
Hmotnosť vrátane obalu (brutto) |
2500 g |
Príchuť (aróma) |
Čokoláda |
Pečenie |
Ingrediencie |