Karamelová čokoláda Callebaut je pravá belgická čokoláda s ideálnou viskozitou, má lahodnú krémovú a karamelovú chuť. Je vhodná na výrobu praliniek, krémov do makróniek , jedlých ozdôb, dekorácií, poťahovanie tort a dezertov, zdobenie košíčkov ,muffins alebo pri výrobe cake pops. Je ideálna aj na prípravu čokolády na pitie. Priemerné výživové hodnoty na 100 g Energetická hodnota 2380 kJ Energetická hodnota 567 kcal Tuky 37,1 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 22,5 g Sacharidy 50,8 g - z toho cukry 50,3 g Bielkoviny 8,0 g Soľ 0,5 g Zloženie kakaové maslo, cukor, mliečny prášok, laktóza (mlieko), sušená srvátka (mlieko), sušené odstredené mlieko, cukor, emulgátor (E322) (sója), prírodná vanilková aróma. Alergény Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy - stopové množstvo. Sójové zrná a výrobky z nich.