Horká čokoláda Callebaut je pravá belgická čokoláda s ideálnou viskozitou,má lahodnú a krémovú chuť. Je vhodná na výrobu praliniek, krémov do makróniek, jedlých ozdôb, dekorácií, poťahovanie tort a dezertov, zdobenie košíčkov ,muffins alebo pri výrobe cake pops. Je ideálna aj na prípravu čokolády na pitie. Priemerné výživové hodnoty na 100 g Energetická hodnota 2303 kJ Energetická hodnota 550 kcal Tuky 37,0 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 22,0 g Sacharidy 46,0 g - z toho cukry 43,0 g Bielkoviny 5,1 g Soľ 0,0 g Zloženie kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, emulgátor: sójový lecitín, prírodná vanilková aróma. Kóšer Alergény Môže obsahovať stopy: mlieka.
Netto váha |
1000 g |
Príchuť (aróma) |
Čokoláda |
Pečenie |
Ingrediencie |