Biela čokoláda Callebaut je pravá belgická čokoláda s ideálnou viskozitou,má lahodnú a krémovú chuť. Je vhodná na výrobu praliniek, krémov do makróniek, jedlých ozdôb, dekorácií, poťahovanie tort a dezertov , zdobenie košíčkov, muffins alebo pri výrobe cake pops. Je ideálna aj na prípravu čokolády na pitie. Priemerné výživové hodnoty na 100 g Energetická hodnota 2379 kJ Energetická hodnota 569 kcal Tuky 36,0 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 22,0 g Sacharidy 55,0 g - z toho cukry 55,0 g Bielkoviny 6,0 g Soľ 0,0 g Zloženi e cukor, kakaový tuk, sušené plnotučné mlieko, emulgátor: sójový lecitín, prírodná vanilková aróma. Informácie o alergénoch nájdete tučným písmom. Kóšer. Alergény Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy - stopové množstvo. Sójové zrná a výrobky z nich.
Farba |
Biela |
Netto váha |
1000 g |
Príchuť (aróma) |
Čokoláda |
Pečenie |
Ingrediencie |