Kúsky horkej čokolády využijete pri namáčaní cakepops , vytváraní polevy alebo čokoládových stekancoch na tortách,koláčoch alebo donuts , do krémov aj cookies. Na výrobu bola použitá pravá belgická čokoláda. Postup Kúsky čokolády vložte do misky a ohrievajte v mikrovlnnej rúre po dobu 15 - 20 sekúnd, postup opakujte až pokiaľ sa čokoláda neroztopí. Priemerné výživové hodnoty v 100 g Energetická hodnota 2302 kJ Energetická hodnota 550 kcal Tuky 36,6 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 21,9 g Sacharidy 45,5 g - z toho cukry 42,8 g Bielkoviny 5,1 g Soľ 0,0 g Zloženie kakaová hmota (43%), cukor, kakaové maslo (13%), emulgátor: E322 (sójový), príchuť (vanilka). Tento produkt má certifikát Halal. Obsahuje minimálne 56% kakaovej sušiny. Alergény Môže obsahovať stopy: mlieko, orechy.
Netto váha |
350 g |
Príchuť (aróma) |
Horká čokoláda |
Pečenie |
Ingrediencie |