100% prírodná oriešková ochucovacia pasta je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky , zmrzliny , čokolády , cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť sekanými orieškami. Postup Pridajte odporúčané dávkovanie do cesta, krému alebo piškóty. Ak pečiete pri teplotách vyšších ako 200°C pridajte viac ochucovacej pasty, pretože vysoká teplota znižuje intenzitu chuti. Priemerná výživová hodnota na 100 g Energetická hodnota 2921 kJ Energetická hodnota 698 kcal Tuky 65,7 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 7,0 g Sacharidy 10,6 g - z toho cukry 4,5 g Bielkoviny 12,0 g Soľ 0,0 g Zloženie lieskové orechy (100%). Alergény orechy.
Príchuť (aróma) |
Oriešková |
Pečenie |
Ingrediencie |