Karamelová ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky , zmrzliny , čokolády , cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť karamelovým posypom. Postup Pridajte odporúčané dávkovanie do cesta, krému alebo piškóty. Ak pečiete pri teplotách vyšších ako 200°C pridajte viac ochucovacej pasty, pretože vysoká teplota znižuje intenzitu chuti. Priemerná výživová hodnota na 100 g Energetická hodnota 1157 kJ Energetická hodnota 276 kcal Tuky 0,2 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0,0 g Sacharidy 68,4 g - z toho cukry 61,4 g Bielkoviny 0,0 g Soľ 0,0 g Zloženie cukor, glukózový sirup, voda, farba: E150a, E160a, E100, aroma, emulgátor: E407, E440a, antioxidant: E300. Alergény Môže obsahovať stopy: vajcia, mlieka a orechov. .
Príchuť (aróma) |
Karamel |
Pečenie |
Ingrediencie |