Pistáciová ochucovacia pasta je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky , zmrzliny , čokolády , cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť nasekanými pistáciovými orieškami. Postup Pridajte odporúčané dávkovanie do cesta, krému alebo piškóty. Ak pečiete pri teplotách vyšších ako 200°C pridajte viac ochucovacej pasty, pretože vysoká teplota znižuje intenzitu chuti. Priemerná výživová hodnota na 100 g Energetická hodnota 2970 kJ Energetická hodnota 709 kcal Tuky 71,7 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 27,0 g Sacharidy 3,1 g - z toho cukry 1,7 g Bielkoviny 12,0 g Soľ 0,8 g Zloženie pistáciové orechy (65%), rastlinné tuky a oleje (palmové, repkové, slnečnicové), aromatické cestoviny, farbivo: E140, E100, emulgátor: E322 (sója). Alergény Môže obsahovať stopy: mlieka. .