Jahodová ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky , zmrzliny , čokolády , cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť jahodami, aby celý koláčik pôsobil autentickejšie. Postup Pridajte odporúčané dávkovanie do cesta, krému alebo piškóty. Ak pečiete pri teplotách vyšších ako 200°C pridajte viac ochucovacej pasty, pretože vysoká teplota znižuje intenzitu chuti. Priemerná výživová hodnota na 100 g Energetická hodnota 1085 kJ Energetická hodnota 259 kcal Tuky 0,1 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0,0 g Sacharidy 63,8 g - z toho cukry 57,2 g Bielkoviny 0,2 g Soľ 0,0 g Zloženie cukor, jahoda (30%), glukózový sirup, regulátor kyslosti: E330, aróma, zahusťovadlo: E440a. Alergény Môže obsahovať stopy: vajec, mlieka a orechov. .