Kokosová ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky , zmrzliny , čokolády , cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť strúhaným kokosom. Postup Pridajte odporúčané dávkovanie do cesta, krému alebo piškóty. Ak pečiete pri teplotách vyšších ako 200°C pridajte viac ochucovacej pasty, pretože vysoká teplota znižuje intenzitu chuti. Priemerná výživová hodnota na 100 g Energetická hodnota 1470 kJ Energetická hodnota 351 kcal Tuky 12,4 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 11,0 g Sacharidy 57,5 g - z toho cukry 45,5 g Bielkoviny 1,1 g Soľ 0,0 g Zloženie glukózový sirup, kokos (20%), cukor, voda, aromatické cestoviny, emulgátor: E440a, E407. Alergény Môže obsahovať stopy: vajcia, mlieka a orechov. .
Príchuť (aróma) |
Kokos |
Pečenie |
Ingrediencie |