Jablková ochucovacia pasta je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky , zmrzliny , čokolády , cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť čerstvým granátovým jablkom. Postup Pridajte odporúčané dávkovanie do cesta, krému alebo piškóty. Ak pečiete pri teplotách vyšších ako 200°C pridajte viac ochucovacej pasty, pretože vysoká teplota znižuje intenzitu chuti. Priemerná výživová hodnota na 100 g Energetická hodnota 1210 kJ Energetická hodnota 289 kcal Tuky 0,3 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0,0 g Sacharidy 65,4 g - z toho cukry 53,9 g Bielkoviny 0,3 g Soľ 0,0 g Zloženie šťava z granátového jablka (40%), cukor, glukózový sirup, regulátor kyslosti: E330, aróma, farbivo: E163, E100, zahusťovadlo: E440a. Alergény Môže obsahovať stopy: vajec, mlieka a orechov. .