Kúsky mliečnej čokolády využijete pri namáčaní cakepops , vytváraní polevy alebo čokoládových stekancoch na tortách,koláčoch alebo donuts , do krémov aj cookies. Na výrobu bola použitá pravá belgická čokoláda. Postup Kúsky čokolády vložte do misky a ohrievajte v mikrovlnnej rúre po dobu 15 - 20 sekúnd, postup opakujte až pokiaľ sa čokoláda neroztopí. Priemerné výživové hodnoty v 100 g Energetická hodnota 2357 kJ Energetická hodnota 563 kcal Tuky 36,2 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 21,8 g Sacharidy 50,9 g - z toho cukry 49,9 g Bielkoviny 7,0 g Soľ 0,2 g Zloženie cukor, kakaové maslo (24%), sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota (11%), emulgátor: E322 (sója), prírodná vanilková aróma. Informácie o alergénoch nájdete tučným písmom. Tento produkt má certifikát Halal. Obsahuje minimálne 35% kakaovej sušiny. Alergény Môže obsahovať stopy: orechov.
Netto váha |
350 g |
Príchuť (aróma) |
Čokoláda |
Pečenie |
Ingrediencie |