Kúsky bielej čokolády využijete pri namáčaní cakepops , vytváraní polevy alebo čokoládových stekancoch na tortách,koláčoch alebo donuts , do krémov aj cookies. Na výrobu bola použitá pravá belgická čokoláda. Postup Kúsky čokolády vložte do misky a ohrievajte v mikrovlnnej rúre po dobu 15 - 20 sekúnd, postup opakujte až pokiaľ sa čokoláda neroztopí. Priemerné výživové hodnoty v 100 g Energetická hodnota 2215 kJ Energetická hodnota 529 kcal Tuky 27,6 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 16,6 g Sacharidy 63,2 g - z toho cukry 62,8 g Bielkoviny 6,6 g Soľ 0,2 g Zloženie cukor, sušené plnotučné mlieko, kakaové maslo (21%), sušené odstredené mlieko, emulgátor: E322 (sója), prírodná vanilková aróma. Alergény nájdete v zložkách tučným písmom. Obsahuje minimálne 21% kakaovej sušiny. Alergény Môže obsahovať stopy: orechov.
Farba |
Biela |
Pečenie |
Ingrediencie |