Ľahké nadýchané čokoládové cesto bude zaručenou voľbou pri príprave koláča. S predpripravenou zmesou si ho jednoducho a rýchlo pripravíte za pár minút, stačí pridať minimum ingrediencií a pustiť sa do pečenia. Finálny korpus môžete prerezať a plniť krémami, šľahačkou, ovocnými gélmi alebo dochutiť sladkými pastami. Postup Zabezpečíme aby suroviny mali izbovú teplotu. Do misky si dáme 3 ks vajíčok, 55 ml vody a 250 g zmesi na piškótové cesto. Mixujeme na vysokých otáčkach 7 - 8 minút, potom pri nízkych otáčkach 2 - 3 min. Formu si vystelieme papierom na pečenie alebo použijeme olej v spreji. Pečieme v rúre pri 180 °C 30 - 35 min (rúru medzičasom neotvárame!). Vychladený korpus môžeme ďalej ozdobovať jedlými dekoráciami alebo krémami podľa vlastnej preferencie. Priemerná výživová hodnota na 100 g Energetická hodnota 1591 kJ Energetická hodnota 380 kcal Tuky 2,9 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 2,5 g Sacharidy 83 g - z toho cukry 47 g Bielkoviny 4,9 g Zloženie cukor, pšeničná múka, pšeničný škrob, kakaový prášok (odstredený), emulgátor: E472b (palmový, repkový), E477 (palmový), jačmenný slad, glukózový sirup (sušený), kypriaci prostriedok: E500, E450, sušené mlieko , cukor (pálený), zahusťovadlo: E415. Alergény Môže obsahovať stopy: vajec, sóje a vlčieho bôbu. Obsah : 1 kg.