Kráľovská glazúra je vhodná na ozdobovanie muffins , cupcakes , zákusky ale aj ako bielková poleva na perníky. Glazúra má všestranné využitie je vhodná aj na zdobenie tort alebo pripevňovanie jedlých dekorácií na tortu. Postup Pridajte 60 ml vody na 450 g preosiatej zmesy, pri nízkych otáčkach miešajte 7 - 10 minút kým glazúra nenadobudne tuhú konzistenciu. Glazúra je pripravená keď stratila prvotný lesk, je jasne biela a jej vrcholok nespadne. Pre dosiahnutie riedkej konzistencie pridajte 2 lyžičky vody na cca 200 g, pre strednú konzistenciu pridajte 1 lyžičku vody. Priemerná výživová hodnota na 100 g Energetická hodnota 1697 kJ Energetická hodnota 405 kcal Tuky 0,0 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0,0 g Sacharidy 98,1 g - z toho cukry 93,0 g Bielkoviny 1,5 g Soľ 0,1 g Zloženie cukor , sušený glukózový sirup , vaječný bielok prášok , kyselina citrónová E330.
Hmotnosť vrátane obalu (brutto) |
450 g |
Netto váha |
450 g |
Krajina Pôvodu |
Holandsko |
Pečenie |
Ingrediencie |