Hotová prášková zmes na prípravu chrumkavého karamelového koláča. Cesto je možné použiť aj na prípravu muffins jednoducho cesto nalejte do polovice košíčkov tie vložte do f ormy na muffiny a dajte zapiecť. Postup Všetky suroviny musia mať izbovú teplotu, zohrejte rúru na 160°C, do misky nasypte zmes, 200 g masla; 3,5 vajíčka (175g), 35 ml vody a miešajte pri nízkych otáčkach 4 minúty do hladkého cesta. Cesto nalejte do formy na pečenie (priemer 20 cm, forma na biskupský chlebík 24 cm) a pečte pri teplote 160 °C 70 minút. Priemerná výživová hodnota Energetická hodnota 1604 kJ Energetická hodnota 383 kcal Tuky 3 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 3 g Sacharidy 82,6 g - z toho cukry 82,6 g Bielkoviny 5 g Zloženie cukor, pšeničná múka, rastlinný olej a tuk ( bambucký, palmový, repkový); kypriace látka E450, E500, E334; sušený glukózový sirup, emulgátor E472b (palmový,repkový); E477 (palmový), E322 ( sójový ), soľ, maltmix ( glukózový sirup, jačmenný sirup, malinový extrakt), sušené odstredené mlieko , bylinky a koreniny (škorica), konzervačná látka E202, voda, zahusťovadlo E415, kondenzované odstredené mlieko , aróma ( mlieko ), karamelizovaný cukor, invertný cukrový sirup, farba E160b, prírodná aróma. Môže obsahovať stopy vajec a lupiny. Obsah: 400 g.