Žuvačková ochucovacia pasta je ideálna na ochutenie krému, šľahačky , zmrzliny , čokolády , cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty sú vhodné na detskú narodeninovú oslavu. Postup Pridajte odporúčané dávkovanie do cesta, krému alebo piškóty. Ak pečiete pri teplotách vyšších ako 200°C pridajte viac ochucovacej pasty, pretože vysoká teplota znižuje intenzitu chuti. Priemerná výživová hodnota na 100 g Energetická hodnota 1194 kJ Energetická hodnota 285 kcal Tuky 0,0 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0,0 g Sacharidy 62,2 g - z toho cukry 62,2 g Bielkoviny 0,0 g Soľ 0,0 g Zloženie cukor, glykózový sirup, voda, aroma, emulgátor: E440b, E407, farba: E133, regulátor kyslosti: E330. Alergény Môže obsahovať stopy: vajcia, mlieka a orechov.
Príchuť |
žuvačka |
Pečenie |
Ingrediencie |