Jablková ochucovacia pasta je obľúbená a ideálna na ochutenie krému, šľahačky , zmrzliny , čokolády , cesta a ďalších náplní. Dodajú lahodnú chuť piškóte, makrónkam aj tartaletkám. Sú vhodné na pečenie aj do čokolády ganache. Takto ochutené dezerty môžete dozdobiť čerstvým jablkom. Postup Pridajte odporúčané dávkovanie do cesta, krému alebo piškóty. Ak pečiete pri teplotách vyšších ako 200°C pridajte viac ochucovacej pasty, pretože vysoká teplota znižuje intenzitu chuti. Priemerná výživová hodnota na 100 g Energetická hodnota 1203 kJ Energetická hodnota 287 kcal Tuky 0,0 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0,0 g Sacharidy 68,5 g - z toho cukry 54,0 g Bielkoviny 0,3 g Soľ 0,1 g Zloženie glukózový sirup, jablková šťava (30%), cukor, regulátor kyslosti: E330, aróma, emulgátor: E440, farbivo: E100, E133. Môže obsahovať stopy: vajec, mlieka a orechov. Odporúčané dávkovanie: 30g na 500g Obsah : 120 gramov .