Zmes na výrobu perníkov , ocení každý začínajúci cukrár. Samotná príprava je jednoduchá a zvládne ju každý. Hotové perníky stačí už len ozdobiť kráľovskou glazúrou, posypmi alebo jedlými dekoráciami. Postup Zmiešajte 500 g zmesy, 1 vajce, 60 g masla a 60 ml vody, rozmixujte až pokiaľ nevznikne hladké cesto. Cesto zabaľte do potravinárskej fólie a nechajte odpočívať v chladničke min. 1 hodinu. Cesto vyvaľkajte na pomúčenej doske, vykrajujte vzory podľa preferencie. Predhrejte rúru na 180 ° C a pečte cca 12 min do zlatohneda. PO vychladnutí ozdobujte podľa preferencie, kráľovskou glazúrou, polevami, posypmi a ďalšími dekoráciami. Zloženie pšeničná múka, cukor, pšeničný škrob, bylinky a korenie (vrátane zázvoru (50%), škorice), cukor (pálený), kypriaci prostriedok: E500, E450. Alergény nájdete v zložkách tučným písmom. Môže obsahovať stopy: vajec, sóje, mlieka a vlčieho bôbu. .