Ľahké nadýchané piškótové cesto bude zaručenou voľbou pri príprave koláča. S predpripravenou zmesou si ho jednoducho a rýchlo pripravíte za pár minút, stačí pridať minimum ingrediencií a pustiť sa do pečenia. Finálny korpus môžete prerezať a plniť krémami, šľahačkou, ovocnými gélmi alebo dochutiť sladkými pastami. Postup Zabezpečíme aby suroviny mali izbovú teplotu. Do misky si dáme 4 ks vajíčok, 25 ml vody a 250 g zmesi na piškótové cesto. Mixujeme na vysokých otáčkach 7 - 8 minút, potom pri nízkych otáčkach 2 - 3 min. Formu si vystelieme papierom na pečenie alebo použijeme olej v spreji. Pečieme v rúre pri 175°C 30 - 35 min (rúru medzičasom neotvárame!). Vychladený korpus môžeme ďalej ozdobovať jedlými dekoráciami alebo krémami podľa vlastnej preferencie. Priemerná výživová hodnota na 100 g Energetická hodnota 1648 kJ Energetická hodnota 394 kcal Tuky 3,1 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 2,7 g Sacharidy 87 g - z toho cukry 44 g Bielkoviny 3,5 g Zloženie Cukor, pšeničná múka, pšeničný škrob, emulgátor: E472b (palmový, repkový), E477 (palmový), kypriaci prostriedok: E500, E341, E450, E336, E575, glukózový sirup (sušený), sušené mlieko (odstredené), soľ, aróma , zahusťovadlo: E415 Obsah : 500 g .