Ganache je francúzska čokoládová poleva, ktorá oproti bežným polevám prináša viacero výhod a stáva sa čoraz populárnejšou medzi cukrármi. Polevu ganache možno použiť ako plnku do krémov, polevu na cheesecake, torty, cupcakes alebo ako náplň dezertov. Postup Hotovú bielu ganache polevu postačí zohriať v mikrovlnnej rúre po dobu 1 minúty alebo klasicky ohriať vo vodnom kúpeli. V chladničke ganáž stuhne. 1 bal postačí na pokrytie torty s priemerom 25 cm alebo dvojité naplnenie torty s priemerom 20 cm či ozdobu 20 - 25 ks cupcakes. 1. Ak chcete použiť na naplnenie torty - stačí poriadne hmotu vyšľahať do vzdušnej ľahkej krémovej konzistencie, naplniť vrecko a plniť. 2. Ak chcete použiť ganache na pokrytie torty zohrejte hmotu v mikrovlnke cca 1minútu pri 340W alebo v hrnci vo vodnom kúpeli - stačí poriadne hmotu zmixovať do krémovej konzistencie a naplniť vrecko na zdobenie. Zvoliť vhodnú špičku a zdobiť. 3. Ak chcete spraviť pevný maslový krém , tak v miske vymiešajte túto zmes a 150 g masla. Celé mixujte na vysokých otáčkach po dobu asi 5 minút. Zloženie rastlinný tuk (palmový, bambucké maslo), cukor, sušené odstredené mlieko , smotanový prášok, emulgátor: E322 ( sója ), aróma. .