Sprej so zamatovým efektom - mliečna čokoláda 100 ml Jedlý sprej so zamatovým efektov z mliečnej čoklolády s obsahom kakaového masla pre dosiahnutie efektu zamatovej štruktúry torty , cheesecakes , dezertov, mousses a ďalších cukroviniek. Zamatový efekt dodá tortám a zákuskom moderný a originálny dizajn. Produkt je vhodný pre vegánov a vegetariánov. Postup Je vhodné sprej minimálne 2 hodiny pred použitím ponechať pri izbovej teplote 20-25 °C z dôvodu zahriatia kakaového masla a tak si uľahčiť aplikáciu striekania na povrch. Následne striekame na povrch najlepšie zamrznutého alebo studeného dezertu zo vzdialenosti 20 cm. Odporúčaná doba tuhnutia pred konzumáciou je 4 hodiny. Po použití otočte plechovku hore dnom a nastriekajte niekoľko sekúnd na čistenie. Vyčistite trysku teplou vodou, ak nestrieka rovnomerne. Zloženie Kakaové maslo, farbivo: E170, E102, E122, E133, hnací plyn: E943a, E943b, E944. E102, E122: môže mať nepriaznivý vplyv na činnosť a pozornosť detí Alergény Môže obsahovať stopy: sóje , mlieka , oxidu siričitého a siričitanov .