Sprej so zamatovým efektom - Biela Čokoláda 100 ml Jedlý púdrový sprej so zamatovým efektov z bielej čoklolády s obsahom kakaového masla pre dosiahnutie efektu zamatovej štruktúry torty, cheesecakes , dezertov , mousses a ďalších cukroviniek. Zamatový efekt dodá tortám a zákuskom moderný a originálny dizajn. Produkt je vhodný pre vegánov a vegetariánov. Postup Je vhodné sprej minimálne 2 hodiny pred použitím ponechať pri izbovej teplote 25 °C z dôvodu zahriatia kakaového masla a tak si uľahčiť aplikáciu striekania na povrch. Následne striekame na povrch najlepšie zamrznutého alebo studeného dezertu zo vzdialenosti 20 cm. Zloženie kakaové maslo, farbivo: E170, E101, hnací plyn: E943a, E943b, E944. Alergény Môže obsahovať stopy: sóje, mlieka, oxidu siričitého a siričitanov.
Netto váha |
100 ml |
Pečenie |
Ingrediencie |