Ružový rozvaľkaný fondán je predpripravená hmota, ktorú stačí položiť priamo na tortu. Vďaka tomu, že je fondán rozvaľkaný manipulácia s ním veľmi jednoduchá a zvládne ju každý domáci cukrár. Fondán ružovej farby je ideálny na tvorbu dievčenských a dámskych tort. Produkt neobsahuje lepok. Postup Vyberte fondán z obalu a opatrne ho rozviňte. Tortu následne prekryte vrstvou fondánu, odstráňte prebytočné zvyšky a jemne vyhladte nerovnosti na torte. Tortu môžete ďalej ozdobovať podľa ľubovôle. Rady a tipy pred použitím nechajte fondant pri izbovej teplote Rozmer 36 cm v priemere hrúbka 3 mm. Priemerné výživové hodnoty v 100 g Energetická hodnota 1686 kJ Energetická hodnota 398 kcal Tuky 5,3 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 3,7 g Sacharidy 88,4 g - z toho cukry 86,0 g Bielkoviny 0,0 g Soľ 0,0 g Zloženie cukor (77%), glukózový sirup, rastlinný tuk (palmový tuk), zvlhčovadlo: E1103, E422, emulgátor: E471, zahusťovadlo: E413, E415, prírodná aróma, farba: E120. Alergény Môže obsahovať stopy: mandlí. Uchovávajte na chladnom tmavom mieste pri teplote 15 ° C - 20 ° C. .
Farba |
Ružová |
Hmotnosť vrátane obalu (brutto) |
430 g |
Netto váha |
430 g |
Príchuť (aróma) |
Vanilková |
Pečenie |
Ingrediencie |