Ružový rolovaný fondant s vanilkovou príchuťou je vďaka svojej štruktúre flexibilný, hladký, ľahko použiteľný a po spracovaní úplne stvrdne. Je vhodný pre každého začiatočníka aj profesionálneho cukrára. Z fondantu môžete ľahko vytvárať rôzne tvary alebo dekorácie. Ružový fondán oceníte hlavne pri poťahovaní dievčenských tort. Produkt neobsahuje lepok. Postup Na bežnú guľatú tortu s priemerom 25 cm spotrebujete približne 500 g fondantu. Pre zlepšenie elasticity odporúčame pridať Tylo Powder a vodu. Optimálny pomer je jedna čajová lyžička na 250 g fondantu. Pred nanesením odporúčame dobre premiesiť a valčekom rozvaľkať na tenkej vrstve napr. práškového cukru. Rady a tipy pred použitím nechajte fondant pri izbovej teplote Priemerné výživové hodnoty v 100 g Energetická hodnota 1659 kJ Energetická hodnota 392 kcal Tuky 5,4 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 4,0 g Sacharidy 86,4 g - z toho cukry 83,9 g Bielkoviny 0,0 g Soľ 0,1 g Zloženie cukor (79%), rastlinný tuk (palmové jadro, dlaň), glukózový sirup, voda, zvlhčovadlo: E422, emulgátor: E471, zahusťovadlo: E415, E466, prírodná aróma, konzervačná látka: E200, kyselina: E330, farba: E120 , Alergény Môže obsahovať stopy mandlí.
Farba |
Ružová |
Hmotnosť vrátane obalu (brutto) |
250 g |
Netto váha |
250 g |
Príchuť (aróma) |
Vanilková |
Pečenie |
Ingrediencie |