Ružový rolovaný fondant s mandľovou príchuťou je vďaka svojej štruktúre flexibilný, hladký, ľahko použiteľný a po spracovaní úplne stvrdne. Je vhodný pre každého začiatočníka aj profesionálneho cukrára. Z fondantu môžete ľahko vytvárať rôzne tvary alebo dekorácie. Fondant v ružovom prevedení vynikne v kombinácií s červenou, sivou alebo bielou poťahovacou hmotou, hodí sa pri tvorení valentínskych tort alebo na ozdobovanie cupcakes. Tento produkt neobsahuje lepok. Postup Na bežnú okrúhlu tortu s priemerom 20 cm spotrebujete približne 500 g fondantu. Pre zlepšenie elasticity odporúčame pridať Tylo Powder alebo vodu. Optimálny pomer je jedna čajová lyžička na 250 g fondantu. Pred nanesením odporúčame dobre premiesiť a valčekom rozvaľkať na tenkej vrstve napr. práškového cukru. Rady a tipy pred použitím nechajte fondant pri izbovej teplote Priemerné výživové hodnoty v 100 g Energetická hodnota 1736 kJ Energetická hodnota 415 kcal Tuky 10,6 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 1,1 g Sacharidy 75,7 g - z toho cukry 73,1 g Bielkoviny 3,5 g Soľ 0,1 g Zloženie cukor, mandle (20%), stabilizátor (E420ii), invertný cukor, zahusťovadlo E466 (xanthan, karboxymetyl celulóza), invertáza, kyselina citrónová E330, prírodné ochucovadlo z mandlí, farbivo E122 - červené farbivo azorubín. E129 môže nepriaznivo ovplyvniť aktivitu a pozornosť detí. Alergény Môže obsahovať stopy sóje, mlieka, vajec.
Farba |
Ružová |
Hmotnosť vrátane obalu (brutto) |
250 g |
Netto váha |
250 g |
Príchuť (aróma) |
Mandľová |
Pečenie |
Ingrediencie |