Kúsky mliečnej čokolády v tvare kociek sú vhodné pri pečení čokoládových tort, muffins, na ochutenie plnky, krémov, šľahačky alebo sušienok ale rovnako na dozdobenie finálneho dezertu, koláča alebo donuts. Na výrobu bola použitá pravá belgická čokoláda. Postup Nasypte množstvo kúskov mliečnej čokolády do dezertu,krému,plnky alebo dekorujte podľa ľubovôle Priemerné výživové hodnoty v 100 g Energetická hodnota 2113 kJ Energetická hodnota 505 kcal Tuky 25,4 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 15,2 g Sacharidy 59,5 g - z toho cukry 58,3 g Bielkoviny 8,3 g Soľ 0,4 g Zloženie cukor, plnotučné mlieko, kakaové maslo (14%), kakaová hmota (10%), sušená srvátka (mlieko), sušené odstredené mlieko, emulgátor: E322 (sójový), aróma (vanilka). Obsahuje minimálne 24% kakaovej sušiny. Alergény Môže obsahovať stopy: orechov.
Netto váha |
350 g |
Príchuť (aróma) |
Čokoláda |
Pečenie |
Ingrediencie |