Marcipán Natural určený na poťahovanie, modelovanie alebo dekorovanie figúrok , jedlých dekorácií alebo vypichovanie tvarov za studena. Mandle sú v marcipáne obsiahnuté v pomere 20 %. Marcipánovú hmotu je možné farbiť všetkými druhmi potravinárskych farbív alebo zosvetliť belobou. Produkt neobsahuje lepok. Postup Na bežnú guľatú tortu s priemerom 25 cm spotrebujete približne 500 g marcipánu. Pred nanesením odporúčame dobre premiesiť a valčekom rozvaľkať na tenkej vrstve napr. práškového cukru. Rady a tipy Marcipán môžete nastrúhať a následne ním ochutiť cestá Priemerné výživové hodnoty v 100 g Energetická hodnota 1736 kJ Energetická hodnota 415 kcal Tuky 10,6 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 1,1 g Sacharidy 75,7 g - z toho cukry 73,1 g Bielkoviny 3,5 g Soľ 0,1 g Zloženie cukor, mandle (20%), invertný cukrový sirup, stabilizátor: E420, zahusťovadlo: E466, invertáza, potravina: E330, prírodná mandľová aróma. Alergény Môže obsahovať stopy sóje a vajec.
Hmotnosť vrátane obalu (brutto) |
250 g |
Netto váha |
250 g |
Príchuť (aróma) |
Mandľová |
Pečenie |
Ingrediencie |