Červený rolovaný fondant s jahodovou príchuťou je vďaka svojej štruktúre flexibilný, hladký, ľahko použiteľný a po spracovaní úplne stvrdne. Je vhodný pre každého začiatočníka aj profesionálneho cukrára. Originálne farebné prevedenie fondánu umožní autentickú modeláž okvetných lístkov a kvetov ale aj iných jedlých dekorácií, ktoré vytvoria z Vašej torty originálne dielo. Jahodový fondant je tiež vhodný na poťahovanie korpusov tort. Produkt neobsahuje lepok. Postup Na bežnú guľatú tortu s priemerom 25 cm spotrebujete približne 500 g fondantu. Pre zlepšenie elasticity odporúčame pridať Tylo Powder a vodu. Optimálny pomer je jedna čajová lyžička na 250 g fondantu. Pred nanesením odporúčame dobre premiesiť a valčekom rozvaľkať na tenkej vrstve napr. práškového cukru. Rady a tipy pred použitím nechajte fondant pri izbovej teplote Priemerné výživové hodnoty v 100 g Energetická hodnota 1680 kJ Energetická hodnota 402 kcal Tuky 6,7 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 4,6 g Sacharidy 85,1 g - z toho cukry 82,2 g Bielkoviny 0,0 g Soľ 0,1 g Zloženie cukor, rastlinný tuk (palmový jadro, dlaň), glukózový sirup, koncentrát (jahoda) 3%, zvlhčovadlo: E422, aróma naturel, zahusťovadlo E415, emulgátor: E471, potravinová kyselina: E330, konzervačné látky: E200, farba: E129. E129: Môže mať nepriaznivý vplyv na aktivitu a pozornosť detí.
Hmotnosť vrátane obalu (brutto) |
250 g |
Netto váha |
250 g |
Príchuť (aróma) |
Jahoda |
Pečenie |
Ingrediencie |