Biely rozvaľkaný fondán je predpripravená hmota, ktorú stačí položiť priamo na tortu. Vďaka tomu, že je fondán rozvaľkaný manipulácia s ním veľmi jednoduchá a zvládne ju každý domáci cukrár. Fondán bielej farby je ideálny na tvorbu slávnostných alebo svadobných tort. Produkt neobsahuje lepok. Postup Vyberte fondán z obalu a opatrne ho rozviňte. Tortu následne prekryte vrstvou fondánu, odstráňte prebytočné zvyšky a jemne vyhladte nerovnosti na torte. Tortu môžete ďalej ozdobovať podľa ľubovôle. Rady a tipy pred použitím nechajte fondant pri izbovej teplote Priemerné výživové hodnoty v 100 g Energetická hodnota 1669 kJ Energetická hodnota 399 kcal Tuky 5,3 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 3,7 g Sacharidy 87,5 g - z toho cukry 85,2 g Bielkoviny 0,0 g Soľ 0,0 g Zloženie cukor, glukózový sirup, rastlinný tuk (palmový tuk), zvlhčovadlo: E422, E1103, zahusťovadlá: E413, E415, emulgátor: E471, prírodná aróma. Alergény Môže obsahovať stopy: mandlí. Rozmer priemer 36 cm, hrúbka 3 mm Skladujte pri teplote 15°C do 20°C. .
Farba |
Biela |
Príchuť (aróma) |
Vanilková |
Hmotnosť vrátane obalu (brutto) |
430 g |
Netto váha |
430 g |
Pečenie |
Ingrediencie |