Ružový rolovaný fondant je vďaka svojej štruktúre flexibilný, hladký, ľahko použiteľný a po spracovaní úplne stvrdne. Je vhodný pre každého začiatočníka aj profesionálneho cukrára. Z fondantu môžete ľahko vytvárať rôzne tvary alebo dekorácie. Produkt neobsahuje lepok ani laktózu. Postup Na bežnú guľatú tortu s priemerom 25 cm spotrebujete približne 500 g fondantu. Pre zlepšenie elasticity odporúčame pridať Tylo Powder a vodu. Optimálny pomer je jedna čajová lyžička na 250 g fondantu. Pred nanesením odporúčame dobre premiesiť a valčekom rozvaľkať na tenkej vrstve napr. práškového cukru. Rady a tipy pred použitím nechajte fondant pri izbovej teplote Priemerné výživové hodnoty v 100 g Energetická hodnota 1619 kJ Energetická hodnota 387 kcal Tuky 2,9 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0,8 g Sacharidy 90,0 g - z toho cukry 81,0 g Bielkoviny 0,0 g Soľ 0,0 g Zloženie Kukuričný škrob, arómy, glukóza, palmový olej, cukor, tapiokový škrob Farba: E120 Regulátor kyslosti: E330 Zahusťovadlo: E413 Zvlhčovač: E422 Konzervačná látka: E202 Alergény Môže obsahovať stopy: mandlí.
Farba |
Ružová |
Pečenie |
Ingrediencie |